Оскари“ – дълга, бяла рокля на Луи Вютон“ Това момиче напомня на Мерилин

...
Оскари“ – дълга, бяла рокля на Луи Вютон“
Това момиче напомня на Мерилин
Коментари Харесай

5-те най-красиви рокли на Мария Бакалова, които актрисата украси-Армани, Диор, Луи Вютон и Прада

Оскари “ – дълга, бяла рокля на „ Луи Вютон “
„ Това момиче припомня на Мерилин Монро. Някой ден ще бъде огромна звезда. Добре пристигнала, Мария! “, сподели Брад Пит на церемонията.

С русата си коса и красива бяла рокля Мария в действителност приличаше на известната актриса и модел.

„ Бялото е знак на новото начало “, разяснява избора на цвят Мария пред Variety.

Колието и обеците й пък бяха на марката MOUSSAIEFF, известни с неповторимите си скъпоценни камъни.

БАФТА – рокля от органза с разноцветни кристали на „ Армани “

„ Винаги ме карате да се усещам толкоз специфична “ – по този начин актрисата благодари на „ Армани “ за необикновено сантименталната рокля, с която беше на премиите БАФТА. Материята беше органза и тюл, а самата рокля бродирана с разноцветни кристали и пайети от сбирката „ In Omaggio a Milano “.

Дългите обеци, които допълваха тоалета, бяха на Messika jewelry. Техните диамантени бижута са желани от Кейт Мос, Дженифър Лопес и Селена Гомес.

Модната библия Vogue също отрази появяването на Бакалова с луксозната рокля и я включи в селекцията си с най-добре облечените звезди.

SAG – рисково дълга рокля на „ Диор “, въодушевена от Алиса

Кой е правилният ход, когато си номинирана за кино премия SAG? Верният отговор е „ Диор “. Екстремно дългата рокля на Мария Бакалова беше с дизайн, който припомня шахматна дъска с квадрати в черно и транспарантно. Роклята беше обсипана с луксозни червени рози. От марката споделиха фотография, на която се вижда как всяка една от тях е била пришивана ръчно.

Вдъхновение за тоалета дизайнерите получават от книгата „ Алиса в страната на чудесата “. Конструкцията е извънредно комплицирана и включва доста тюл и коприна.

„ Чувствам се в действителност специфична! “ – написа по повод красивия си тоалет и номинацията Бакалова.

Тя стана и едно от лицата, които показват новата сбирка на Диор за сезон пролет-лято 2021 година

Фестивал на нюйоркските критиците – черната класика на „ Прада “

Наградата за „ Най-добра женска поддържаща роля “ на Фестивала на нюйоркските критици Бакалова означи с кадър с елегантна черна рокля на „ Прада “. Дълбокото деколте завършваше с панделка, обсипана с камъни. Този детайл добре кореспондираше с диадемата в същия жанр, която Бакалова носеше.

„ Златен глобус “ – рокля като огън

От „ Армани “ се погрижиха както за тоалета, по този начин и за грима на актрисата на „ Златните глобуси “. Българката беше с изумителна рокля в огнено алено с бюстие и с богат набор в долната част.

Роклята беше част от от пролетната сбирка на „ Армани “. Аксесоарите към нея бяха чанта „ Tyler Ellis “ и бижута на Лорейн Шварц.

Зад изумителните визии, с които Мария Бакалова се появява всякога, стоят доста и разнообразни в уменията си хора. Най-често за нея се грижат:

Грим – Джеймс Мълой
Коса – Патрик Уилсън
Тоалети – Джесика Пастър

Макар да не получи „ Оскар “, ни сме сигурни, че за Мария занапред предстоят още доста страхотни функции, филми, награди и божествени рокли!

„ Както споделят в казармата – Кръгом и отново напред! “ – сподели режисьорът Ивайло Пенчев по мотива.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР